80Inanna
Salonul 80Inannei
Lista Forumurilor Pe Tematici
80Inanna | Reguli | Inregistrare | Login

POZE 80INANNA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Popa Bianca Profile
Femeie
24 ani
Valcea
cauta Barbat
25 - 63 ani
80Inanna / Filme romānesti / Zimbet de soare (1987) Moderat de 80Inanna, bibescu
Autor
Mesaj Pagini: 1
Hadrianus
Cinefil

Inregistrat: acum 16 ani
jos palaria. merci!





pus acum 16 ani
   
hgfdgfui
Cinefil

Inregistrat: acum 16 ani

cipos a scris:

Compresie realizata dupa explicatiile si setarile lui gal.


D-aia nici n-o mai iau. 592x464 calculati cu calculatorul special de rezolutie al lui gal, dimensiunea de vreo 1300 mb sint stas-uri in cel mai bun caz experimentale. Pozele arata un widescreen. Cipos, parerea mea este ca trebuie sa impui, ca sa zic asa, o "nota personala", adica sa faci o compresie asa cum crezi tu de cuviinta, nu la norme contrafacute. Ia o secventa de 30 de secunde si invirte-o prin rezolutii si setari - poate vei pierde putin timp, dar vei invata mult mai mult in materie de compresie decit poti invata teoretic de la unul si altul.
Parerea mea, sigur, nu e o instructiune avizata. E doar o opinie.


pus acum 16 ani
   
hgfdgfui
Cinefil

Inregistrat: acum 16 ani

hgfdgfui a scris:

Eu o sa va spun in principiu cum fac eu in ceea ce priveste compresia.

80Inanna edit: Deoarece este deosebit de interesant si util, l-am mutat aici.

Modificat de hgfdgfui (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
Hadrianus
Cinefil

Inregistrat: acum 16 ani
se pare ca sdfggfui are dreptate: dupa calcule pare un  widescreen. daca inmultim pe diagonala dimensunile filmului de 596  cu 464 cu ratio de 4:3
careia se vrea a-i corspunde acest rip atunci avem aceste rezultate: 596*3= 1788 iar 464*4=1856. ori cele doua rezultate trebuiau sa fie egale nu sa aiba acesta diferenta mare.  asadar apropiat de ceea ce trebuia sa fie ar fi 596 cu 400. explicatie rezida in faptul ca respectiva captura folsita ca materialde baza nu a avut rezolutia de 720 cu 540 ca sa fie un 4:3 exact ci 720 cu 565 (sper sa nu ma insel). aceasta e rezolutia standard la tv. cu exceptiile de rigoare. aici poate sa explice ma bine dsfgdfui. asadar din capu locului s-a pornit de la premisa gresita. Gal nu cred ca a avut in vedere aceasta variabila, care nu intervine in materialul DVD. repet poate: schema lui Gal e aplicabila in primul rand DVDrip-urilor si DOAR cu adaptarile de rigoare materialelor de captura tv.
pt corecturile acestea sper ca o sa ne ajte inanna. si sper sa nu ma certe prea tare daca am dat-o-n bara la capitolu matematica pe undeva prin acest text.
aceasta ar fi SINGURA obiectie la acest rip cu totul deosebit in privinta calitatii. daca va iesi veodata un DVD cu aces t film cel putin asa as vrea sa arate, ca acest rip. daca o sa aiba in schimb si urmele de logo, atunci se stie care a fost sursa..


pus acum 16 ani
   
bronson
Fan

Inregistrat: acum 11 ani
Zāmbet de Soare (1987)



Elevii din clasa a XII-a a unui liceu isi petrec ultimele ore de scoala intr-o calatorie muzicala imaginara. Protagonistii sunt Petrica si o colega de a sa, devenita printesa. In aceasta calatorie fantezista Petrica este insotit de sase prieteni, membri ai formatiei muzicale "Zambet de soare", iar printesa e insotita de sase surori, la care se adauga profesorii deveniti Imparatul, Imparateasa si Dadaca.

Comedie
Regia / Elisabeta Bostan
Scenariu / Vasilica Istrate
Distribuţia / Carmen Galin, Mircea Diaconu, Bianca Brad, Tudor Petrut, Ileana Stana Ionescu, Iurie Darie, Petre Nicolae, George Mihăiţă, Vasile Muraru, Anca Sigartău, Medeea Marinescu



MP4
649 MB
H264


pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la